E imposibil ca imposibilul sa fie posibil!


„Tot ceea ce se intampla in viata ta, tu atragi. Totul vine catre tine in virtutea imaginilor din mintea ta. Gandurile tale atrag ceea ce ti se intampla. ” (Legea atractiei)

„Nimic nu este imposibil, numai limitele mintilor noastre definesc lucrurile drept de neconceput. Deseori trebuie rezolvate mai multe ecuatii pentru a admite un nou rationament. Asta e o chestiune de timp si de limite ale creierelor noastre. Transplantarea unei inimi, zborul unui avion de 350 de tone, mersul pe luna au cerut multa munca, dar indeosebi imaginatie! Astfel cand savantii nostri atat de savanti declara imposibila transplantarea unui creier, calatoria cu viteza luminii, clonarea unei fiinte umane, imi spun ca, pana la urma nu au invatat nimic din propriile lor limite, acelea de a gandi ca totul este posibil si ca e doar o chestiune de timp, timpul de a intelege in ce fel este posibil.” (Marc Levy)

Esti capodopera vietii    tale, esti    Michelangelo-ul  propriei tale  existente, iar David-ul   pe care il sculptezi  esti chiar tu! Si o faci  prin gandurile tale.

Concluzie: Dream on baby! dream big…  Gandurile devin lucruri! 😀

Anunțuri

3 gânduri despre “E imposibil ca imposibilul sa fie posibil!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s