Stand and feel your worth


Ştii cum e când ştii ceva ce nu ar trebui să ştii, dar nu poţi spune nimănui că ştii? Ai putea spune doar că s-ar schimba destul de multe. Ai dezamăgi, ai trăda şi în final cu ce te-ai alege? Câteva simpatii mai puţine, prietenii puse la încercare, relaţii destrămate pentru jumătate de conştiinţă împăcată.

Probabil oricine altcineva ar spune fără să stea pe gânduri. Dintr-o singură răsuflare te-ai putea elibera de toată povara ce s-a aşezat cu posteriorul ei greu pe sinapsele tale si se hintă în neuronii tăi. Te macină pe dinauntru, te torturează până la lacrimi fără pic de milă, îţi şubrezeşte zâmbetul cu câte un adevăr, un gest … pâna când buzele îşi pierd sensul rămânând doar o cicatrice cu colţuri aplecate ce nu cere îndurare.

Tu de ce te temi? Eu aş spune! Eu am spus deja. E rândul tău!

Nu o vei face niciodată, nu-i aşa?! Nu-i mai pune pe alţii înaintea ta. Dar tu eşti prea puţin egoistă! Ar trebui să fii mai rea!

Mai bine îţi descarci furia in propriile ziduri fisurându-le pe dinauntru? Aproape ca troienii. Te prefaci că nu ştii că laşi duşmanul să-ţi pătrundă tot mai adânc. Dar spune-mi, ce vei face când va sfâşâia calul şi-ţi va nimici mica ta lume? Unde te vei ascunde atunci?

De câte ori poţi să-ţi construieşti zâmbetul din temelii şi din nimic?

Ştiu! De  fiecare dată. Eşti puternică, dar foloseşte-ţi puterea şi să te aperi, nu doar să te reinventezi!

Reclame

2 gânduri despre “Stand and feel your worth

  1. ”Ştii cum e când ştii ceva ce nu ar trebui să ştii, dar nu poţi spune nimănui că ştii? Ai putea spune doar că s-ar schimba destul de multe. Ai dezamăgi, ai trăda şi în final cu ce te-ai alege? Câteva simpatii mai puţine, prietenii puse la încercare, relaţii destrămate pentru jumătate de conştiinţă împăcată”.
    Știu cum e! Grea treabă! De obicei mai mult pierzi decât câștigi! Cel mai bine ții în tine! Dacă poți. Sau îți cauți un alias sub care te poți ”sparge”! Ca mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s