Thinking that love has a memory, that it knows how to come home.


– Cred ca ai ajuns la momentul acela cand  in sfarsit ai inteles ca nu are nici un sens sa te straduiesti sa atarni de un fir de poveste din trecut. Ti-ai numarat suspinele si ai realizat ca a fost o risipa. Prin ochiii dezbracati de lacrimi, lumea se vede altfel. De ce sa plangi pentru ca fericirea, siguranta si certitudinea nu-ti sunt servite pe tava in mod miraculos? Nu o sa te plangi si nu o sa invinovatesti oamenii pentru ce ti-au facut sau pentru ca nu iti vor fi alaturi. Singurele lucruri pe care te poti baza ca se vor intampla, sunt lucrurile neasteptate si neplanuite.

(=) El credea ca nu  inteleg. Stiam ca o vrea pe ea. Poate si pe celelalte. E un sistem.  Vrea sa se joace de-a dragostea. Le-a vrut  pe toate. Poate i le-as fi permis tocmai fiindca intelegeam. Si eu eram chinuita de acest gand uneori, dar la sfarsitul zilei, credeam ca imi doream sa ma invalui cu bratele lui si buzele lui sa imi sarute ultimele fruntea inainte sa alunec in vis. Putin timp dorinta da nastere la iluzii ca mai apoi sa statorniceasca plictiseala  in doua suflete ostile.  Poate iubim fiintele pentru esenta misterioasa pe care o secreta si care lipseste din formula noastra spre a face din noi un compus chimic stabil. Te plictisesc oare vorbindu-ti serios? Cine spunea oare ca in relatiile dintre femeie si barbat , adesea o fraza naiva, aproape tembela, rostita de femeie, ii da barbatului o pofta coplesitoare sa o sarute pe gura copliareasca, in timp ce femeia deseori este mai atrasa de barbat tocmai cand este grav si de o logica severa? Visele sunt complicate. Adesea uit ca sunt doar o treime din puzzelul fericirii. Cateodata alerg dupa visele mele atat de repede, incat ratez cotiturile care ma indruma catre locuri noi si nemaivazute. Asta nu inseamna ca voi renunta la ele! Fara ele as fi pierduta, pentru ca nimic nu se compara cu momentul cand prinzi unul si poti sa-l strangi in brate… chiar si pentru un singur moment magic sau pentru inca un moment…

– Nu mi s-au aprins niciodata calcaiele dupa tine. Pare ca te-ai furisat langa mine si dupa aceea nu ai mai plecat. Precum un marker permanent, chiar daca as fi vrut sa te spal, tot ar ramane cateva urme. Acum esti parte din cine sunt. Sa nu ma judeci prea aspru. Imi amintesc cat de calma ramaneam dupa ce plecai. Reuseam de fiecare data, fara efort sa-ti alung chipul din minte si toate cuvintele sa le sterg cu radiera inainte sa le pronunti. Cred ca spiritul femeilor este  o inlantuire de impresii lasate de barbatii care le-au iubit. Gustul barbatiilor e alcatuit din imaginile confuze ale femeilor care au trecut prin viata lor. Adesea suferintele ingrozitoare pe care o femeie i-a facut sa o indure  devin pricina dragostei pe care o inspira alteia fiind totodata nenorocirea ei.

(=) Sus, chiar sus pe rollercoster deloc pregatita sa ma prabusesc, cu un gol in stomac simt un oarecare sentiment de deznadejde care se abate asupra mea. Singura m-am pus in situatia asta. Mana lui este ridicata de data aceasta si o poate folosi sa ma zdrobeasca la fel cum obisnuiam eu sa-l zdrobesc.

Astept la coada cu mandria si orgoliul in sac sa ajung la macelar, sperand ca va fi mai bland decat prima data…

.

 

Anunțuri

4 gânduri despre “Thinking that love has a memory, that it knows how to come home.

  1. Gaming pc’s aren’t because difficult because you can perhaps think, and
    creating your very own gaming pc seriously isn’t as tricky as many folks would make you consider. As you by now have a distinct software in head when constructing your individual gaming machine, there are really simply three main elements you need to have to worry about, and every small thing else is truly secondary: the processor, video clip card, and RAM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s