Blocata intr-un corp cu forme rotunde, miscari si gesturi gratioase, ochi patrunzatori, trasaturi delicate, expresii zambitoare cu buze senzuale ce te invita intr-un dans seducator al dorintei, e o fiinta ispititoare clocotind de viata si frumusete. Se spune ca este un spirit, ca este demon, ca este diavolul.
Poate starni razboaie inca din antichitate prin frumusetea ei. Te va lovi doar sa iti ingrijeasca ranile cu lacrimi sincere, strangandu-te la pieptul ei voluminos si ferm. Sufera alaturi de tine din strafundul sufletului ei pus sub semnul intrebarii!
Se lasa dezmierdata de saruturi si cuvinte de dragoste, pierduta sub briza atingerii, a mangaierii. Danseaza pe ritmul simturilor tale, dandu-ti impresia ca nu vrei sa te mai opresti nicicand, ca nu poti trai fara sa ii respiri parfumul, fara sa te hranesti cu sarutul ei sau sa te incalzesti cu altceva decat cu trupul ei mulat pe al tau.
Aud vorbindu-se adesea despre o frumusete profunda, pe care numai un poet o poate invoca, indemnandu-te sa o simti si sa o traiesti prin cuvintele lui, purtandu-ti visele si inchinandu-ti ei toate iluziile.
Nu te lasa amagit! Nu este inger! Tocmai cu puritatea, inocenta si naivitatea ei imbolnavitoare, se foloseste de aspect sa mascheze faptul ca nu este inger, ca este departe de perfectiune.
Nu e mai buna decat tine, doar mai sensibila, mai subtila si uneori mai sireata. Lumina ce o atinge nu este mai putin manjita decat intunericul in care locuiesc unii.
Te hipnotizeaza sa o inviti, te refuza doar sa te vada cum tanjesti dupa ea, ca sa mai insisti. Chiar inainte sa te dai batut, cedeaza si se lasa sa-ti cada in bratele tale puternice si protectoare. Nu stie ce isi doreste, dar are pretentia sa ghicesti si sa ii oferi acel ceva, sa o completezi.
Poate nu te vrea, dar nu o sa te alunge! O sa atarne un capat de ata, spanzurat undeva de un norisor, de care ar trebui sa te prinzi si sa te cateri spre inima ei. O sa aiba o placere ludica in ochi cand te priveste cum te transformi in bufonul ei personal, mereu pregatit sa o impresionezi, sa-i satisfaci orice moft sa o cuceresti, sa ii tii de urat, sa o consolezi cand altul o face sa planga, sa stie ca esti plasa ei de siguranta oricand cade.

Reclame

Un gând despre “She’s Always A Woman To Me

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s